Kauno oro uostas (KUN)

Autonuoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Tenerifėje. Automobilių nuoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Tenerifėje. Autonuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoja, Palangoje, Rygoje, Taline ir autonuoma Tenerifėje.

Paieška

Automobilių nuoma Kauno oro uoste KUN

Paprasta pasiimti, tiesiog eikite į automobilių nuomos salę (senasis terminalas), automobilio pasiėmimo trukmė vos 8 minutės.

Paprasta grąžinti: Parking P1, automobilio grąžinimo trukmė vos 5 minutės. Galimas atsiėmimas/grąžinimas visą parą.

Adresas: Oro uosto g. 4, Karmėlava 54460, Kauno r.

tel. +370 620 22422, +370 616 55336, el.paštas: info@toprent.lt

Automobilių nuoma Kauno autobusų stotyje

Automobilių nuoma Kaune, Savanorių pr.

Automobilių nuoma Vilniaus oro uoste VNO

Automobilių nuoma Palangos oro uoste PLQ

 

Apie automobilių nuomą Kauno oro uoste

Automobilių nuomą Kauno oro uoste KUN siūlome rinktis tada, kai skrydis suplanuotas ankstyvą rytą ar vėlai vakare. Nuomotą automobilį patogiai pasiimsite visai prie pat oro uosto, o palikti galėsite toje pačioje aikštelėje arba kitoje vietoje Kaune –  Savanorių pr. 255 arba Kauno autobusų stotyje. Yra galimybė automobilį palikti Vilniuje, Klaipėdoje, Palangos oro uoste, taip pat Rygoje ar Taline. Automobilio nuoma – puikus sprendimas, kai kelionės tikslą norisi pasiekti greitai, patogiai ir pigiai. Be to, galite užsisakyti papildomų priedų – vaikiškų kėdučių, navigaciją ar paspirtuką tam, kad jūsų kelionė išties būtų patogi ir saugi. TopRent automobilių nuoma Kauno oro uoste KUN – nauji ir patogūs automobiliai Jūsų kelionei po Lietuvą, Latviją ir Estiją.

Rodyti žemelapį